50.000 Ft kosárérték felett 10% kedvezmény. Vállalati igényeket is kiszolgálunk! Viszonteladóknak egyedi ár !

Kérdésed van?

Hívj minket! +36204519527

Írj nekünk: rendeles@csokizzz.hu

 

NASIBLOG

Kedves vásárlóink! 

A Nébih honlapján megjelent termékvisszahívás cégünktől és termékeinktől teljesen független. Mi a TÖRÖKORSZÁGI ELIT 1924 csokoládé kizárólagos forgalmazói vagyunk.
A termékvisszahívás az ELITE márkájú IZRAELI termékekre vonatkozik, amelyet a Bejelentő: RASFF (Izrael)/ Pagony Közért képvisel és forgalmaz.  
 
Amennyiben viszonteladónk, kérjük, erről a vásárlóikat tájékoztatni szíveskedjen! Az alábbi linken kép is található a visszahívott termékekről:

https://bit.ly/3wmN4tt

Az Elit 1924 termékek 15 éve képezik a csokoládé piac szerves részét, minőségileg sohasem érte kifogás.
Jeleztük az MTI felé, hogy több orgánum nem pontos közlést adott a témában a termékkel kapcsolatban. Válaszukban közölték, hogy azonnali hibaigazítást írnak elő. 
 
Üdvözlettel, 
Szőke Bertold 
Kereskedelmi vezető
csokizzz.hu
Sz&L Kereskedőház Kft.
06303950644

Neked is szokott fejtörést okozni, hogy milyen figyelmességgel köszöntsd jeles alkalmakon az ünnepelt személyt?

A csokit majdnem mindenki szereti, ezért szinte lehetetlen vele mellélőni. A megajándékozott elfogyaszthatja, vagy tovább is adhatja. Egyszóval tökéletes figyelmesség. Egy szép desszert vagy személyre szabott édesség bárkit levesz a lábáról. Tud lenni elegáns ajándék, és a csoki akkor is aduász, ha valami olyasmit adnál, ami nem sok, és nem is kevés.

Mi most segítünk neked néhány tippel abban, hogy kinek milyen csokit vegyél különböző alkalmakra. Itt a nagy csokizzz.hu desszertkalauz… ja, és ha valami megtetszik, nálunk megtalálod. :)

A hvg.hu két alkalommal közölt cikket rólunk, ami hatalmas örömmel tölt el minket, hiszen amellett, hogy egy prominens online újság hasábjain szerepelhetünk, így még többetekhez eljuthatott a hírünk és hitvallásunk. 

Egy édesség webshop vagyunk, akik hisznek a társadalmi felelősségükben a környezetvédelem kapcsán. Persze tudjuk, hogy élvezeti cikkeket árulva sose kapunk majd zöld pálma díjat egyik ökofesztiválon sem, de úgy gondoljuk, hogy mi is – ahogy mindannyian - kötelesek vagyunk lépéseket tenni a fenntartható jövő felé vezető úton. Éppen ezért a csokizzz.hu az első olyan édesség webshop Magyarországon, ahol a csomagokat biológiailag lebomló térkitöltő habbal töltjük, hogy ne termeljünk extra szemetet, viszont a legtörékenyebb csokikat is biztonságban célba jutassuk.

 

Igyekszünk folyamatosan bővíteni mindenmentes kínálatunkat, hogy minél több ide látogató igényét ki tudjuk elégíteni, és ne kelljen külön helyről rendelni a havi édesség-muníciót a család vegán tagjainak.

 

A rendelésekhez e-számlát állítunk ki, hogy ezzel is csökkentsük a felesleges papírfelhasználást.

 

A jövő színe a zöld, a nasi pedig mindenkié. J

A legnagyobb öröm egy család életében egy kis jövevény érkezése. A mostanra egyre nagyobb divattá vált gender partyk elengedhetetlen része lehet a babaváró desszert, ami prémium minőségű tejcsokiból készüt, és szupercuki ajándék a kismamának.

A termék itt érhető el: 

https://csokizzz.hu/Elit-Babakoszonto-Desszert-Lany

https://csokizzz.hu/Elit-Babakoszonto-Desszert-Fiu