50.000 Ft kosárérték felett 10% kedvezmény. Vállalati igényeket is kiszolgálunk! Viszonteladóknak egyedi ár !

Kérdésed van?

Hívj minket! +36204519527

Írj nekünk: rendeles@csokizzz.hu

 

NASIBLOG

Sajtómegjelenés

Niki_csokizzz
Niki_csokizzz
2021.06.24 10:18
Sajtómegjelenés

A hvg.hu két alkalommal közölt cikket rólunk, ami hatalmas örömmel tölt el minket, hiszen amellett, hogy egy prominens online újság hasábjain szerepelhetünk, így még többetekhez eljuthatott a hírünk és hitvallásunk. 

Ha kíváncsi vagy cégünk történetére, vagy arra, hogy hogyan alakította át a COVID az online édességpiacot - szerintünk, akkor mindenképp olvasd el a hvg.hu-n megjelent cikkeket rólunk, itt:

https://hvg.hu/pr_cikkek/20210309_A_Husvet_nem_marad_el

https://hvg.hu/pr-cikkek/20201106_Az_edesseg_webshopok_alfaja_es_omegaja__csokizzzhu

 

Jobb a sűrű fillér, mint a ritka forint. Próbáljuk úgy felépíteni a kereskedelmi ideológiánkat, hogy csak elégedett vásárlóink legyenek. Ez nálunk azt jelenti, hogy 12.000 Ft-ból – ez az ingyenes szállítás határértéke – úgy tele lehet rakni a kosarat mindennapi édességekkel, hogy abból megvan egy család havi nasi-muníciója. Emellett a különleges igényeket is igyekszünk kiszolgálni, prémium desszertektől a csokiból készült szerszám- és rúzskészletig minden megtalálható nálunk, sőt Magyarországon ritkaságnak számító édességeket is gyakran árulunk limitált mennyiségben, amiket tapasztalataink szerint a vásárlóink imádnak. Egyszóval olyan boltot építünk, ahol mindenki megtalálja a saját szájízéhez és pénztárcájához passzoló termékeket.

Mindenünk a nasi!

csokizzz.hu