50.000 Ft kosárérték felett 10% kedvezmény. Vállalati igényeket is kiszolgálunk! Viszonteladóknak egyedi ár !

Kérdésed van?

Hívj minket! +36204519527

Írj nekünk: rendeles@csokizzz.hu

 

NASIBLOG

Ajándéktippek alkalmakra

Niki_csokizzz
Niki_csokizzz
2021.06.29 12:35
Ajándéktippek alkalmakra

Neked is szokott fejtörést okozni, hogy milyen figyelmességgel köszöntsd jeles alkalmakon az ünnepelt személyt?

A csokit majdnem mindenki szereti, ezért szinte lehetetlen vele mellélőni. A megajándékozott elfogyaszthatja, vagy tovább is adhatja. Egyszóval tökéletes figyelmesség. Egy szép desszert vagy személyre szabott édesség bárkit levesz a lábáról. Tud lenni elegáns ajándék, és a csoki akkor is aduász, ha valami olyasmit adnál, ami nem sok, és nem is kevés.

Mi most segítünk neked néhány tippel abban, hogy kinek milyen csokit vegyél különböző alkalmakra. Itt a nagy csokizzz.hu desszertkalauz… ja, és ha valami megtetszik, nálunk megtalálod. :)

Alkalom: A nagymama névnapja.

Csokizzz.hu tipp: Stühmer Százszorszép

Ismered a Stühmer klasszikus Százszorszép desszertjét? A nagymama biztosan! A minőség garanciája pedig, hogy az eredeti, nosztalgikus ízek megteremtésére nagy hangsúlyt fektetnek a Stühmer gyárban dolgozó “csokoládégurunak” becézett édesipari szakemberek.

 

Alkalom: A nagypapa szülinapjára.

Csokizzz.hu tipp: Passionate Magyar Virtus - Pálinkás Bonbon válogatás

A Passionate cégünk saját fejlesztésű és hazai gyártású termékcsaládja. A kiváló minőségű Szicseki pálinkával töltött valódi csokoládégolyók egy különleges eljárással készülnek. A pálinka nem krémhez keverve, hanem natúr, folyékony állagban jelenik meg bennük, így kölcsönözve még intenzívebb ízélményt a desszertnek. A Magyar virtus válogatás nem más, mint 3 különleges íz és egy jó adag hunkarikum. Az urak imádják.

 

Alkalom: Apák napjára.

Csokizzz.hu tipp: Weibler szerszámkészlet tejcsokoládé

A német Weibler cég kézműves formacsokijai olyan élethűen ábrázolják a legkülönbözőbb használati tárgyakat, hogy gyakran végzik a polcon, évekig díszdobozukban porosodva például az ezermester apáknak szánt csoki szerszámkészletek. Ez az a termék, ami annyira személyes, és találó ajándék, hogy apa nagyobb becsben tartja majd annál, hogy megegye. Édesszájú apukáknak vásárolhattok valódi szerszámkészletet is a kedvenc barkács webáruházunkból a Profibarkácstól.

 

Alkalom: Keresztlányod ballagására.

Csokizzz.hu tipp: Elit Collection Cocoa Ruby

A ruby csoki a 2020-as évben robbant be az édességpiacra, amikor minden nagy cég rózsaszínre festette csokijait limitált kiadások erejéig. A Cocoa ruby válogatást bájos csajsziknak javasoljuk ajándékba. A kiadós méretű, díszdobozos desszert mellé ajándéktáska is jár, több hasonló termékhez hasonlóan a kategóriájában.

 

Alkalom: Feleségnek évfordulóra.

Csokizzz.hu tipp: Bolci szeretlek desszert

Habár prémium desszertek százait ajánlhatnánk a csokizzz.hu-ról díszdobozban, ajándéktáskával stb., mégis, egy ilyen jeles alkalomra tudunk eggyel nagyobb lapot húzni a romantikára. Ha férj vagy, és tanácstalan, higgy nekünk. Csoki, masni és vallomás egyben. Minden, amit egy nő szeret. Ez a gesztus ütős lesz.

 

Alkalom: A gyermeked elkezdi az ovit.

Csokizzz.hu tipp: Storz csoki apróság

El tudod képzelni mennyire imádná a kis csöppség, ha megkapná az újdonsült jelét csokiból? Süni, labda vagy autó, nyuszi repülő vagy béka? Érdemes körülnézni, mert egy csokijel kétségtelenül lendít a lelkesedésen, egy tornazsáknyi motivációs Milka mellett főleg.

 

Alkalom: Tanároknak érettséginél.

Csokizzz.hu tipp: Chocolady könyv

Tematikus ajándék kedves tanároknak köszönetnyilvánítás jeléül. Az elegáns, tavaszias hangulatú, könyv formájú doboz mélyén jobbnál jobb bonbonok bújnak meg, amit az illető talán épp olvasás, vagy dolgozat javítás közben fogyaszt majd el.

 

Alkalom: Édesanyádnak csak úgy.

Csokizzz.hu tipp: Bensdorp kakaó

Elképzelünk egy konyhatündér anyukát, és eszünkbe jutott, hogy mennyire kardinális kérdés egy sütéshez értő háziasszony számára, hogy megfelelő alapanyagokkal dolgozzon. A kakaópor minősége a piskóta intenzív színezése miatt rendkívül fontos. A Bensdorp kakaó egy prémium termék, amitől biztosan nem lesz fakó a tortalap.

 

Reméljük hasznosnak ítéltétek meg desszertkalauzunkat, és tudtunk adni egy kis inspirációt nektek ajándékvásárláshoz. A nagy ünnepek listája még hátra van, de persze azokra is van ötlet a tarsolyunkban. Hamarosan jelentkezünk.

 

csokizzz.hu – Mindenünk a nasi!