Összetevők:
Összetevők
Kétszeres marcipán 54% (cukor, mandula 37%, víz, nedvesítőszer: szorbit, invertcukor szirup, glükózszirup, etil-alkohol)
Tejcsokoládé min. 20% (cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, kakaómassza, emulgeálószer: lecitinek (szója), aroma)
Aprított, aszalt sárgabarack 13% (sárgabarack 85%, dextróz, tartósítószer: kén-dioxid)
Szójaliszt
Fondan (cukor, víz, glükózszirup)
Savanyúságot szabályozó anyag: citromsav
Aroma
Tartósítószer: kálium-szorbát
Stabilizátor: invertáz
Kakaó szárazanyag a tejcsokoládéban legalább 40%.
Allergia
Nyomokban
földimogyorót, dióféléket, glutént is tartalmazhat!
Átlagos tápérték
|
100g termékben
|
energia
|
1910kj/457kcal
|
zsír
|
22 g
|
ebből telített zsírsavak
|
6,6 g
|
szénhidrát
|
53 g
|
ebből cukor
|
48 g
|
rost
|
|
fehérje
|
9,1 g
|
só
|
0,05g
|