Összetevők
Cukor; Kakaóvaj; Sovány tejpor; Kakaómassza; Tejsavópor; Tejzsír; Emulgeálószer (szójalecitin); Mogyorómassza; Aroma; Az alpesi csokoládéban a kakaó szárazanyag legalább 30%.
Tápértékre vonatkozó információk
|
Adagra |
100g / 100ml |
Ref.ért(%) |
Energia (kJ / kcal) |
667/160 |
2213/530 |
|
Zsír (g) |
8.9000 |
29.0000 |
|
Telített zsírsavak (g) |
5.4000 |
18.0000 |
|
Szénhidrát (g) |
18.0000 |
59.0000 |
|
Cukrok (g) |
17.0000 |
58.0000 |
|
Rost (g) |
.6000 |
1.8000 |
|
Fehérje (g) |
1.9000 |
6.3000 |
|
Só (g) |
.1100 |
.3700 |